8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltDelegaţie din Suedia, în vizită în Olt pentru discuţii privind problemele comunităţii de romi din judeţ

Delegaţie din Suedia, în vizită în Olt pentru discuţii privind problemele comunităţii de romi din judeţ

Oficialii din cadrul Prefecturii Olt s-au întâlnit cu ministrul suedez al Muncii şi cu ambasadorul Suediei în România (Foto: gazetanoua.ro)
Oficialii din cadrul Prefecturii Olt s-au întâlnit cu ministrul suedez al Muncii şi cu ambasadorul Suediei în România (Foto: gazetanoua.ro)

Prefectul Județului Olt, Petre-Silviu Neacșu, a primit astăzi vizita unei delegații din Suedia. Au vizitat Prefectura Åsa Regnér, Ministrul suedez pentru Copii, Persoane Vârstnice și Egalitatea de Gen, E.S. Anneli Lindahl Kenny, Ambasadorul Suediei în România, Joanna Abrahamsson, Ofițer presă, Martin Valfridsson, Coordonator Național pentru cetățenii UE vulnerabili şi Rickard Klerfors, reprezentant Asociația Heart to Heart (Suedia), care au fost însoţiţi de Daniela Moroșanu, Secretar General adjunct Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Discuțiile s-au concentrat pe provocările cu care se confruntă comunitatea de romi și munca inițiată de organizația suedeză Heart to Heart în vederea îmbunătățirii situației locuitorilor din punct de vedere al sănătății, educației și al locurilor de muncă.

Ministrul suedez Åsa Regnér se află în România pentru a semna, în cursul zilei de mâine, o declarație comună cu ministrul Rovana Plumb privind schimbul de expertiză în domeniul asistenței sociale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS