11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Un bărbat din Tia Mare şi-a înjunghiat mortal fiul

Olt: Un bărbat din Tia Mare şi-a înjunghiat mortal fiul

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Teia Mare, judeţul Olt, şi-a înjunghiat mortal fiul, un tânăr de 30 de ani.

Tragedia s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 21:00. Potrivit procurorilor, în urma unei altercaţii, Sandu Urzicana, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat în piept pe fiul său, Costel Urzicana. Tânărul a fost transportat la Spitalul din Caracal, însă, cauza stării grave, a decedat câteva ore mai târziu. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.

„Prin ordonanţa din data de 21 aprilie 2015 s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, reţinându-se că în seara de zilei de 21.04.2015, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla  în locuinţa sa  de pe raza comunei Tia Mare, numitul U.A. a avut loc o altercaţie cu fiul sau, numitul U.C.M., înţepându-l cu un cuţit în zona pieptului. Prin ordonanţa din data de 22.04.2015 s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în infracţiunea de omor, având în vedere faptul că a survenit decesul victimei la Spitalul Municipal Caracal, jud. Olt, infracţiunea fiind comisă asupra unui membru de familie, victima U.C.M. fiind fiul suspectului“, precizează un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Potrivit primarului comunei Tia Mare, Virgile Gulie, între cei doi certurile erau frecvente. „Ambii erau consumatori de alcool şi din această cauză se certau destul de des. Cred că la fel s-a întămplat şi marţi seara. Eu am încercat de nenumărate ori să vorbesc cu ei, să-i împac, le-am explicat că nu este bine ce fac, dar nu am avut cu cine să mă înţeleg. Este păcat ce s-a întămplat mai ales că băiatul avea două fete minore, de 4 şi respectiv un an şi jumătate, iar soţia lui este din nou însărcinată”, a spus edilul, potrivit evenimentdeolt.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS