Ajutor guvernamental de urgenţă pentru 138 de familii sau persoane singure

(Foto: evz.ro)
Autori


Guvernul a aprobat în şedinţa de astăzi alocarea sumei de 390.400 de lei pentru sprijinirea a 138 de familii sau persoane singure, suma fiind alocată la propunerea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. De acest ajutor vor beneficia 122 de familii sau persoane care se confruntă cu situații deosebite cauzate de starea de sănătate sau cu alte probleme care pot duce la excluziune socială. Aceste familii și persoane locuiesc în județele Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Neamț, Olt, Sălaj, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și în municipiul București.

De asemenea, vor beneficia de ajutor 11 familii afectate de incendii din județele Bacău, Galați, Giurgiu, Neamț, Sălaj, Suceava și Vrancea, trei familii din județul Hunedoara afectate de calamități naturale, o famile din județul Teleorman afectată de inundații și o familie din județul Buzău afectată de alunecări de teren.


Ajutoarele de urgență au fost acordate după efectuarea unor anchete sociale realizate de agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv cea a municipiului București.


Comenteaza acum

Alte stiri

28 martie 2018

Angajații MTS protestează la Ministerul Muncii

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret protestează, miercuri, în faţa Ministerului Muncii, în semn de nemulțumire față de inechităţile salariale. La acţiunea de protest ar urma să fie prezente circa 300 de persoane. Liderii SNST vor depune ...

Sumarul ediției de joi, 21 iunie 2018

Top