10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Şoferi cercetaţi pentru că au refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

Olt: Şoferi cercetaţi pentru că au refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

etilotest1
Doi şoferi implicaţi în două accidente rutiere sunt cercetaţi de poliţiştii din judeţul Olt după ce au refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt, un băiat de 18 ani din comuna Stoicăneşti, care conducea azi-noapte un autoturism în oraşul Drăgăneşti-Olt, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovindu-se de un copac. Şoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice de sânge, iar în urma verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţinea permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi refuz de prelevare de mostre biologice.

Tot azi-noapte, poliţiştii Postului de Poliţie Strejeşti au fost sesizaţi, telefonic, despre faptul că pe raza satului Strejeştii de Sus a avut loc un accident de circulaţie. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul, un slătinean de 49 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un autoturism care se afla parcat în afara părţii carosabile. Şi acest conducător auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS