6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiISU Drobeta scoate la concurs un post de ofiţer

ISU Drobeta scoate la concurs un post de ofiţer

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi recrutează candidaţi pentru concursul organizat în vederea ocupării prin încadrare directă a unui post de ofiţer specialist II în cadrul Componentei de Securitate pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor .
Cei care doresc să urmeze o carieră în rândurile cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“ al judeţului Mehedinţi se pot înscrie, la sediul inspectoratului, până la data de 16 noiembrie a.c., în intervalul orar 09.00-15.00, la concursul organizat de către instituţie.
Persoanele interesate trebuie să completeze o cerere-tip, urmând ca până pe data de 06 decembrie a.c. să-şi completeze dosarul de concurs, cu documentele personale şi de studii specifice postului.
Detalii privind condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, precum şi etapele şi probele de concurs, pot fi consultate accesând pagina de web a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi – www.isumehedinţi.ro, sau prin intermediul structurii de resurse umane, existentă la nivelul inspectoratului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS