6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiRazie pe şoselele din Mehedinţi

Razie pe şoselele din Mehedinţi

În utimele 72 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au aplicat participanților la trafic 135 de sancțiuni contravenționale, în valoarea de peste 117.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au continuat, în ultimele 72 de ore, acţiunile pe şoselele mehedințene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 135 de sancţiuni contravenţionale, reţinute în vederea suspendării 28 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
Astfel, 56 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 19 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 4 sancțiuni au fost aplicate pietonilor, 3 abateri au fost constatate pentru lipsa documentelor, iar 19 sancţiuni s-au aplicat pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.
Valoarea amenzilor aplicate este 117.119 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS