16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Depistați la volan sub influența alcoolului

Mehedinţi: Depistați la volan sub influența alcoolului

Polițiștii Biroului Ordine Publică Drobeta Turnu Severin au depistat pe strada Corneliu Săvoiu din municipiu, un bărbat de 20 ani, din comuna Godeanu, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi având suspendat dreptul de a conduce vehicule.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin unde a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În autoturism, ca pasager, se afla un alt bărbat de 28 ani, din comuna Balta, județul Mehedinți, care i-a încredințat autoturismul tânărului de 20 de ani, spre a fi condus de către acesta, deși avea cunoștință că are suspendat dreptul de a conduce vehicule și se află sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, refuzul de la prelevarea de mostre biologice și încredințarea unui vehicul unei persoane despre care știe că are suspendat dreptul de a conduce vehicule și se află sub influența băuturilor alcoolice ori a unor substanțe psihoactive, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 335, art. 337, art. 335, alin. 3 din Codul Penal.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din Drobeta Turnu Severin au depistat un bărbat de 23 ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Polițiștii Secţiei 2 Poliție Rurală Şimian au depistat un bărbat de 44 ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, care a condus un autoturism în comuna Hinova, pe DN 56A, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Serviciul Judetean de Ambulanță Mehedinți, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS