6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţeni prinşi băuţi la volan

Mehedinţeni prinşi băuţi la volan

Polițiștii orșoveni au depistat un bărbat de 63 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eroilor din municipiu, sub influenta băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,24 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Bărbatul a fost sancționat cu amenda contravenționala în valoare de 1305 lei şi s-a dispus măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioada de 90 zile.

Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Strehaia au depistat un bărbat de 57 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DC 80, pe raza satului Făuroaia, comuna Breznița Motru, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Motru în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS