14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiRazie pe şoselele din Mehedinţi

Razie pe şoselele din Mehedinţi

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier Mehedinţi au acţionat pentru disciplinarea participanţilor la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, starea tehnică a autovehiculelor, acordarea de prioritate, oprirea și staționarea vehiculelor.

Poliţiştii au controlat 94 autovehicule si au legitimat un număr de 106 persoane, constatând 81 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 22 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 12 şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii au mai aplicat 4 sancţiuni contravenţionale pentru lipsa documentelor, iar 2 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare.

Valoarea sancţiunilor aplicate in cursul zilei de ieri este de 22910 lei.

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 5 de permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare..

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS