10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Peste 100 de jandarmi au participat la „Ziua Naţională de Curăţenie”.

Mehedinţi: Peste 100 de jandarmi au participat la „Ziua Naţională de Curăţenie”.

Peste 100 de jandarmi mehedinţeni au participat la acțiunea de ecologizare organizată în cadrul campaniei „Ziua Naţională de Curăţenie”.

Jandarmii s-au alăturat voluntarilor acestui proiect si au participat la curațarea arealelor naturale din municipiile Drobeta Turnu Severin și Orșova  precum și orașele Strehaia, Baia de Aramă, Vânju Mare.

Pe lângă activitatea  de ecologizare,  Jandarmeria Mehedinți s-a implicat în primirea și distribuirea materialelor puse la dispoziție de organizator,   instituțiilor partenere. Totodată s-a asigurat și transportul unor voluntari  la locurile stabilite pentru ecologizare. În municipiul Drobeta Turnu Severin, jandarmii au curățat de deșeuri zona de la Schela Cladovei,  Stadionul ,,Dr.C-tin Angelescu” și împrejurimile acestuia.

Crezând în succesul ideii de voluntariat, prin participarea la această campanie, jandarmii doresc să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.

Această acțiune se înscrie în cadrul unui parteneriat încheiat la nivel naţional între Jandarmeria Română și Asociația ,,Viitorul în Zori”, organizatorul principal al proiectului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS