22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Tineri prinşi la furat dintr-un autoturism

Mehedinţi: Tineri prinşi la furat dintr-un autoturism

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică- Compartiment Siguranță și Patrulare din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au prins în flagrant duminică, 26 august, un tânăr de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, după ce a sustras un casetofon dintr-un autoturism ce era parcat pe strada Crișan, din municipiu, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Extinzănd verificările, poliţiştii au stabilit că la comiterea faptei a participat şi un minor de 17 ani, din municipiu, care în prezent se sustrage cercetărilor, fiind căutat de poliţişti.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Băiatul de 19 ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere, iar astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Se continuă activităţile pentru identificarea minorului care se sustrage cercetărilor și se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză, urmând a se propune soluția corespunzătoare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS