24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 138 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri în acest weekend

Mehedinţi: 138 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri în acest weekend

La sfârșitul săptămânii, poliţiştii Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe principalele sectoare de drum din județ, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 138 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 68720 lei, iar ca măsură complementară au fost reţinute în vederea suspendării 14 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare. Polițiștii au controlat 152 de autovehicule și au legitimat 168 persoane.
Astfel, 61 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 30 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 10 conducători auto au fost sancţionaţi pentru diferite abateri si 7 sancțiuni au fost aplicate pentru lipsa documentelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS