12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţI: SVSU Bâcleş în competiţie

MehedinţI: SVSU Bâcleş în competiţie

SVSU Bâcleş s-a clasat pe locul V la Etapa Națională a Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență, desfăşurată, în perioada 01-03 august a.c., în Poiana Brașov.
Timp de trei zile, salvatorii voluntari care au obţinut locul I la etapele interjudeţene s-au luptat pentru titlul de campioni ai Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență.
În cadrul celor trei probe ale concursului: „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” și „Dispozitivul de intervenție”, pompierii voluntari și-au testat abilitățile practice, dând dovadă de curaj, echilibru și spirit de echipă.
Şi în acest an, judeţul nostru a fost reprezentat de SVSU Bâcleş, care şi-a dovedit pregătirea, profesionalismul şi determinarea, reuşind să se impună la proba “Dispozitivul de intervenţie”, unde a obţinut locul I, iar la proba „Pista cu obstacole pe 100m”, a urcat pe cea de–a treia treaptă a podiumului.
În clasamentul general, pompierii voluntari mehedinţeni au ocupat locul V, însă ghidaţi de ambiţie şi de o pregătire asiduă, sunt convinşi că anul viitor, vor demonstra că merită un loc pe podium.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS