Mehedinţi: Patru bărbați cercetați pentru braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilorPolițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cu sprijinul polițiștilor orșoveni au prins în flagrant patru bărbați bănuiți de braconaj. Aceștia aveau asupra lor mai multe arme și muniția aferentă.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cu sprijinul polițiștilor orșoveni au prins, astăzi, în flagrant, în extravilanul satului Baia Nouă, comuna Dubova, județul Mehedinți, pe fondul cinegetic Svinița, patru bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 50 ani, toți din comuna Dubova, județul Mehedinți care aveau asupra lor o armă de vânătoare cal. 12mm, un număr de 19 cartușe aferente armei, un arc din metal confecționat artizanal, două săgeți aferente arcului cu vârf metalic, un cuțit cu lama de 13 cm și două stații de emisie recepție.

Efectuând verificări polițiștii nu au găsit carne de vânat asupra lor, stabilind că arma de vânătoare este deținută legal, fapt pentru care oamenii legii au ridicat mijloace materiale de probă în vederea continuării cercetărilor, iar bunurile găsite asupra acestora au fost indisponibilizate.


Totodată, față de un bărbat de 50 de ani s-a dispus măsura anulării dreptului de deținere, port și folosire a armelor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 decembrie 2018

Mehedinţi: Cercetat pentru tăierea ilegală a 30 de arbori

Polițiștii Postului Gogoşu au depistat, ieri, un bărbat de 38 ani, din comuna Vraţa, județul Mehedinți, după ce a tăiat ilegal de pe picior un număr de 30 arbori de esenţă salcâm, din pădurea Ocolului Silvic Vînju Mare situată pe

Sumarul ediției de sâmbătă, 15 decembrie 2018

Top