Locuri de muncă vacante în Mehedinţi

Foto: vocea-olteniei.ro


Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Mehedinţi a anunţat că astăzi sunt vacante 90 de locuri de muncă, în următoarele meserii: ajutor bucătar – 2, ajutor ospătar – 4, bucătar – 2, buldoexcavatorist – 1, director comercial – 1, director economic – 1, dulgher – 5, inginer constructor – 1, fierar betonist – 5, finisor – 5, lucrător comercial – 1, muncitor necalificat activităţi auto – 3, marinar – 3, muncitor asamblare cabluri – 30, maistru construcţii – 1, operator prelucrare cauciuc – 1, ospătar – 5, vânzător – 4, spălatoreasă lenjerie – 10, zidar – 5.

În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de formare profesionala în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, in aceasta perioada se fac înscrieri pentru cursuri de calificare/recalificare in meseriile de dulgher-tamplar-parchetar, cofetar-patiser, manichiurist-pedichiurist, comerciant-vânzător, ospătar şi lăcătuş mecanic, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică.


Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, tel 0252/319029.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 iulie 2018

Pieton accidentat mortal pe DN 67

O femeie, de 39 de ani, din comuna Malovăţ, şi-a pierdut viaţa ieri-noapte, într-un accident rutier produs pe DN 67, în afara localității Halânga, judeţul Mehedinţi. Un bărbat, de 44 de ani, din comuna Bâlvănești, în timp ce conducea un
18 iulie 2018

Cod Galben de vânt în Dolj şi Mehedinţi

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare de Cod Galben de vânt până astăzi la ora 20.00, în judeţele Dolj şi Mehedinţi. Se vor semnala local intensificări ale vântului, din sector vestic, ce vor atinge la rafală 55-65 km/h.
18 iulie 2018

(VIDEO) Mehedinți: Accident mortal la Halanga

Un grav accident rutier s-a petrecut azi noapte la Halânga. O femeie, de 39 de ani, a fost acroşată de un autoturism. Deşi, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, cu toate eforturile, victima a decedat. Potrivit IPJ Mehedinți,

Sumarul ediției de duminică, 22 iulie 2018

Top