16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Control judiciar și interzicerea parăsirii județului

Mehedinţi: Control judiciar și interzicerea parăsirii județului

Un bărbat de 43 ani, din comuna Gruia, județul Mehedinți, a fost reținut, ieri, 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și ,conducere având dreptul de a conduce suspendat, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunere de luare a unei măsuri preventive, propunere ce a fost însuşită, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile începând cu data de 07.06.2018, cu interdicția de a părăsi județul Mehedinți.
Reamintim, ccă la data de 06.06.2018, în jurul orelor 03:10, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vânju Mare l-au depistat în trafic pe bărbat în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 56C, în localitatea Gruia, județul Mehedinți.
Procedând la verificarea acestuia oamenii legii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă determinată, începând cu data de 20.05.2018.
De asemenea, solicitându-i recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, conducătorul auto a refuzat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS