11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Reținut 24 de ore pentru că nu avea permis şi a refuzat prelevarea probelor de sânge

Mehedinţi: Reținut 24 de ore pentru că nu avea permis şi a refuzat prelevarea probelor de sânge

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vânju Mare au depistat, miercuri, 6 iunie, în jurul orelor 03:10, un bărbat de 43 ani, din comuna Gruia, județul Mehedinți, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 56C, în localitatea Gruia, județul Mehedinți.
Procedând la verificarea acestuia oamenii legii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă determinată, începând cu data de 20.05.2018.
De asemenea, solicitându-i recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, conducătorul auto a refuzat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal și conducerea unui vehicul având dreptul de conduce suspendat.
Totodată, față de persoana în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță de reținere, urmând ca astăzi, 7 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS