porngo.org
pornotits.org
vipfetish.org
pornchaos.org

Pompieri mehedinţeni au scos apa din gospodăriile afectate de ploaieEchipaje de pompieri din cadrul detaşamentelor Drobeta Turnu Severin şi Orşova au acţionat azi noapte la şase intervenţii, ca urmare a precipitaţiilor abundente care au căzut în zonă, astfel:

Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin, pentru evacuarea apei din: subsolul unei case de locuit, pe o suprafaţă de circa 40 mp, în localitatea Șimian; patru apartamente, provenită din conducta pluvială, pe strada Alion, nr. 61, din municipiul Drobeta Turnu Severin; curtea unei case de locuit, pe o suprafaţă de circa 160 mp, în localitatea Cerneți; curtea unei case de locuit, pe circa 40 mp, pe strada Arțarului din municipiul Drobeta Turnu Severin; holul unei case de locuit, în localitatea Dunărea Mică.


Detașamentul de Pompieri Orșova – Garda de Intervenție Orșova, pentru evacuarea apei dintr-o grădină și două anexe, situate pe strada Ștefan cel Mare, nr. 20 din municipiul Orșova.


Comenteaza acum

Alte stiri

15 mai 2018

Un tânăr şi-a ucis tatăl la Severin

Un tânăr, de 23 de ani, Filip Ştefan Cristian, şi-a ucis ieri-dimineaţă tatăl, în vârstă de 53 de ani, într-un apartament din Drobeta Turnu Severin. Autorul era cunoscut cu probleme psihice şi fusese internat în Spitalul de Psihiatrie de la

Sumarul ediției de marţi, 22 mai 2018

Top