22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Cinci evenimente rutiere în ultimele 24 de ore pe raza judeţului

Mehedinţi: Cinci evenimente rutiere în ultimele 24 de ore pe raza judeţului

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Burila Mică, cu privire la faptul că pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă omenească. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin care în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din direcția Topolniței – Independenței a oprit autoturismul pe banda doi și fără să se asigure a deschis portiera stânga față, moment în care a fost acroșat de către un alt autoturism condus regulamentar, pe banda unu, de către un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Drobeta Turnu Severin.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto în vârstă de 51 de ani, acesta fiind transportat cu ambulanța, pentru investigații medicale, la Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, polițiștii din Baia de Aramă au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către Dispeceratul I.P.J. Mehedinți cu privire la faptul că pe DN 67 D, strada Tarniţa, din Baia de Aramă, a avut loc un accident rutier soldat cu victimă.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției orașului Baia de Aramă, care în urma verificărilor efectuate a stabilit că o tânără, în vârstă de 19 ani, din oraşul Buftea, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 D, din direcţia oraşului Baia de Aramă către satul Negoieşti, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, a rupt un parapet de protecţie şi s-a răsturnat pe plafonul autoturismului în albia râului Bulba.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto și rănirea ușoară a altor două persoane în vârstă de 18 ani, pasagere în autoturism.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii din Baia de Aramă au fost sesizați, ieri, prin S.N.U.A.U. 112 de către Dispeceratul I.P.J. Mehedinți cu privire la faptul că pe DJ 670 , comuna Bala, sat Crainici, judeţul Mehedinţi, a avut loc un accident rutier cu victimă.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Baia de Aramă care în urma verificărilor efectuate a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Ponoarele, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 670, din direcţia Bala-Drobeta Turnu Severin, s-a angajat în depăşirea unui biciclist în vârstă de 77 de ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers spre stânga fiind acroşat cu partea dreaptă a autoturismului.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului, ce a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Aseară, polițiștii din Baia de Aramă au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către Dispeceratul I.P.J. Mehedinți cu privire la faptul că pe raza satului Negoieşti, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, o persoană a căzut de pe bicicletă.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Baia de Aramă, care a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe drumul sătesc din satul Negoieşti, judeţul Mehedinţi, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se în zona feţei de un podeţ.
Persoana în cauză a fost transportată la Spitalul orăşenesc Baia de Aramă unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Florești, județul Mehedinți, cu privire la faptul că, în satul Florești a avut loc un accident de circulație în urma căruia au rezultat victime omenești.
La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Strehaia și echipa operativă din cadrul Poliției orașului Strehaia, care au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Deva, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 670 în localitatea Florești, în direcția Broșteni, nu a adaptat viteza la condițiile de trafic și drum, și pe fondul oboselii a pierdut controlul direcției de mers și a lovit cu partea din fața a vehiculului un cap de pod. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui alt bărbat în vârstă de 73 de ani, pasager în autoturism. Cei doi au fost transportați de un echipaj SMURD la Spitalul din Motru pentru acordare de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS