21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prins în flagrant transportând 16.000 de ţigarete

Mehedinţi: Prins în flagrant transportând 16.000 de ţigarete

În urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice ieri, în judeţul Mehedinți, polițiștii au depistat un bărbat care transporta, cu un autoturism, zeci de mii de țigarete. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au desfășurat, ieri, o operațiune de prindere în flagrant, în Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinți, a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de ,,deţinere în afara antrepozitului fiscal pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 ţigarete”. A fost depistat un bărbat din județul Mehedinți, de 29 de ani. Polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 16.000 de țigarete.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat astăzi,  05 aprilie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunere de luare a măsurilor legale.
Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS