10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi120 de sancțiuni contravenționale, aplicate de poliţiştii mehedinţeni în 24 de ore

120 de sancțiuni contravenționale, aplicate de poliţiştii mehedinţeni în 24 de ore

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii au intervenit la peste 35 de evenimente, au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale și au constatat 3 infracțiuni.

Pentru siguranţa cetăţenilor, 215 poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 108 patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 5 aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 37 de evenimente, dintre care 6 au fost sesizate prin 112.
În urma activităților, au fost constatate 3 infracţiuni. De asemenea, au fost identificate 2 persoane care ar fi comis fapte penale înregistrate inițial cu autor necunoscut.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 126 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 22.345 de lei.
În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor desfășurate pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 4 permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS