Mehedinţi: Transport ilegal de peşte depistat de poliţiştii rutieri

Autori


Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au ridicat în vederea confiscării peste 220 kg de pește și au indisponibilizat un autoturism.

Oamenii legii au depistat pe DN6-Strehaia, un bărbat de 38 de ani, din Slatina, care conducea un autoturism, cu care transporta 227 kg de pește, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente de transport.

Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal.


 


Comenteaza acum

Alte stiri

16 februarie 2018

Mehedinţi: Două funcţionare publice, incompatibile

Constanţa Palade, funcționar public la Direcția Sanitara Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți, a fost găsită de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI), ca fiind în incompatibilitate. În perioada 25 aprilie 2013 – 19 ...
16 februarie 2018

Mehedinţi: 368 şomeri au fost angajaţi în luna ianuarie

În luna ianuarie 2018, în urma serviciilor oferite în mod gratuit de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Mehedinţi (AJOFM) au fost încadraţi în muncă 368 şomeri, din care 120 femei. Ca urmare a activităţilor desfăşurate în domeniul

Sumarul ediției de luni, 19 februarie 2018

Top