Mehedinţi: Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni silvice

Autori


Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare și ai Postului de Poliție Vlădaia au efectuat, ieri, 11 percheziții la locuințele unor persoane din comuna Vlădaia, bănuite că ar fi comis delicte silvice, în urma cărora au fost indisponibilizate unelte și material lemons.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2017-ianuarie 2018, persoanele în cauză ar fi sustras material lemons din pădurile situate în împrejurimile comunei Vlădaia.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat circa 12 metri cubi de material lemnos, esență salcâm, și mai multe motofierăstraie.


De asemenea, au fost identificați doi bărbați de 35, respectiv, 39 de ani, bănuiți de comiterea mai multor furturi de material lemons.

Persoanele identificate au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, ulterior față de acestea fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ocazie cu care au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, urmând ca la data de 13.02.2018 să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de luare a măsurilor legale.


Comenteaza acum

Alte stiri

25 mai 2018

Mehedinţi: Jandarmii, la datorie de Rusalii

În perioada 26-27 mai a.c., pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi vor fi angrenaţi în diferite misiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă în rândul cetăţenilor care vor participa ...
24 mai 2018

Mehedinţi: Depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat

La data de 23.05.2018, ora 17.45, polițiștii orașului Strehaia au depistat un bărbat de 47 ani, din orașul Strehaia, jud.Mehedinți, în timp ce conducea pe raza localității un autoturism neînmatriculat în circulație. Din verificările efectuate ...
23 mai 2018

Mehedinţi: Pieton lovit de o maşină la Drobeta Turnu Severin

Un accident rutier a avut loc în urmă cu putin timp pe Aleea Nuferilor din Drobeta Turnu Severin. Din primele cercetări reiese că un autoturism a acroşat un pieton, care a fost transportat la spital, potrivit IPJ Mehedinţi. Persoana ...

Sumarul ediției de duminică, 27 mai 2018

Top