14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Persoane date în urmărire, depistate de poliţişti

Mehedinţi: Persoane date în urmărire, depistate de poliţişti

În ultimele 24 de ore, în urma acţiunilor desfăşurate de către polițiștii mehedințeni, au fost depistate 2 persoane pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată. Dintre acestea, o persoană avea emis pe numele său mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Vânju Mare, iar o alta se sustrăgea executării unui mandat internațional de arestare în vederea extrădării.

Un bărbat, de 55 de ani, din comuna Dîrvari, județul Mehedinți, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani, 8 luni și 20 de zile închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de viol, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a fost depistat, la data de 16 ianuarie 2018, de către polițiștii Posturilor de Poliție Dîrvari și Cujmir.
Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

Un tânăr, de 22 de ani, din comuna Vlădaia, județul Mehedinți, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea pentru comiterea infracțiunii de furt pe teritoriul Germaniei, a fost depistat, la data de 16 ianuarie 2018, de către polițiștii Posturilor de Poliție Bălăcița și Vlădaia.
Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova în vederea luării măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS