6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 130 de sancțiuni contravenționale, depistate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Mehedinţi: 130 de sancțiuni contravenționale, depistate de poliţişti în ultimele 24 de ore

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii mehedinţeni au intervenit la peste 30 de evenimente, au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale și au constatat 5 infracțiuni.

Pentru siguranţa cetăţenilor, aproape 180 de poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate peste 90 de patrule. În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 32 de evenimente, dintre care 8 au fost sesizate prin SNUAU 112.
În urma activităților, au fost constatate 5 infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 2 persoane.
De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 135 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 33.000 de lei.
În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 7 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Biroului Rutier Drobeta Turnu Severin au depistat, ieri după amiază, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazu din aceeași localitate, și care figura ca fiind radiat din circulaţie de către autoritățile din Suedia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS