11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Doi tineri sunt cercetaţi pentru mai multe furturi din locuinţe

Mehedinţi: Doi tineri sunt cercetaţi pentru mai multe furturi din locuinţe

Poliţiştii Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Hinova, au identificat două persoane, bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă, de pe raza comunei Hinova, judeţul Mehedinți.

Doi mehedințeni, în vârstă de 17 şi 20 de ani, în perioada noiembrie-decembrie, ar fi pătruns în patru locuinţe din comuna Hinova, de unde ar fi sustras bani şi bunuri. Valoarea totală a prejudiciului reclamat de părţile vătămate depăşeşte 8.000 de lei.
Poliţiştii Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Hinova, efectuează cercetări față de doi tineri, din Hinova, bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuinţe. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 40 %. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.

Poliţia Română recomandă pentru prevenirea furturilor din locuinţe:
– Montaţi încuietori rezistente care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, guri de aerisire, uşi de balcon şi de intrare în locuinţă, precum şi alte locuri)!
– La plecarea de la domiciliu închideţi bine toate căile de acces în locuinţă!
– Păstraţi cheia în permanenţă asupra dumneavoastră, nu o lăsaţi la îndemâna oricui!
– Nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi asemenea sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS