10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Încă o acţiune de prevenire în cadrul campaniei "Preventin"

Mehedinţi: Încă o acţiune de prevenire în cadrul campaniei „Preventin”

Polițiștii mehedințeni au desfăşurat, ieri, o acțiune proactivă în cadrul proiectului „Preventin”, la Școala Gimnazială din comuna Breznița de Ocol.
Campania „Preventin” are ca scop creșterea gradului de conștientizare (informare) a copiilor și tinerilor (elevi) din județul Mehedinți cu privire la riscurile comportamentelor deviante și delincvente asupra dezvoltării personale și vieții ulterioare ca tineri și adulți.
De această dată, beneficiari au fost elevii de la Școala Gimnazială din comuna Breznița de Ocol.
În acest sens, au avut loc discuţii interactive cu elevii unității de învățământ pe subiecte precum problematica consumului de alcool, tutun şi a drogurilor ilegale, prezentarea drogurilor, dependenţă şi semne de consum, prevederi legislative din domeniul prevenirii şi combaterii traficului şi consumului ilicit de droguri, prevenirea traficului de persoane, siguranța pe internet, servicii specializate de consiliere şi asistenţă.
Au avut loc activități educaționale de conștientizare, prezentare de informații și discuții interactive pe marginea temelor abordate cu elevii claselor VI-VIII, cu participarea partenerilor de la C.J.R.A.E. Mh., C.P.E.C.A. Mh. și D.G.A.S.P.C. Mh.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS