11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 62 de sancţiuni contravenţioale la regimul circulaţiei, aplicate în 24 de ore

Mehedinţi: 62 de sancţiuni contravenţioale la regimul circulaţiei, aplicate în 24 de ore

Polițiștii rutieri au acționat, ieri, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, aplicând 62 de sancțiuni privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au reţinut 4 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au acţionat pe întreaga reţea de drumuri în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere ca urmare a nerespectării normelor rutiere.
Astfel, poliţiştii au constatat 3  infracțiuni la regimul circulației şi au aplicat  62 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 17.735 de lei, dintre care 11 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.
Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 4  permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză şi pentru consum de alcool. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS