11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Cercetat pentru braconaj, după ce a fost prins cu fazanul în maşină

Mehedinţi: Cercetat pentru braconaj, după ce a fost prins cu fazanul în maşină

Polițiștii mehedințeni au depistat, ieri, un bărbat, de 63 de ani, din județul Dolj, care transporta, în autoturismul pe care îl conducea, un fazan mascul.

Polițiștii Postului Butoieşti au oprit, pe un drum de exploatare agricolă, pe raza comunei Butoiești, județul Mehedinți, un autoturism, condus de un bărbat, de 63 de ani, din județul Dolj.
La controlul efectuat, în autoturism, a fost găsit un fazan mascul aflat sub scaunul din stânga față, precum și o armă de vânătoare pentru care era autorizat, dar și cantitatea de 22 cartușe de calibru 12 mm.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul în cauză se deplasa la o partidă de vânătoare autorizată, ce urma să aibă loc pe raza comunei Stîngăceaua, începând cu orele 09.00 și, mergând pe raza comunei Butoiești, a luat decizia să vâneze fără a fi autorizat. A fost ridicată arma de vânătoare, cantitatea de 22 cartușe, iar fazanul găsit a fost depus la AJVPS Strehaia. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS