10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prins băut şi fără permis la volanul unei maşini

Mehedinţi: Prins băut şi fără permis la volanul unei maşini

Polițiștii din Strehaia au fost sesizați, ieri prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 607, în comuna Grozești, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, un bărbat de 27 ani, din comuna Grozeşti, judeţul Mehedinţi, conducător al unui autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum carosabil din pământ acoperit cu pietriş, a pierdut controlul acestuia şi a intrat în coliziune cu un gard din ciment, în urma impactului rezultând rănirea uşoară a conducătorului auto.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul respirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate de spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că Scurtu Tibi nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS