18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiCampania „Preventin” la Școala Gimnazială nr.14 din Drobeta Turnu Severin

Campania „Preventin” la Școala Gimnazială nr.14 din Drobeta Turnu Severin

Polițiștii mehedințeni au participat, ieri, la Școala Gimnazială nr.14 din Drobeta Turnu Severin la o întâlnire cu consilierii școlari de gimnaziu din cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Mehedinţi, unde a fost discutat Proiectul de prevenire a consumului de droguri, criminalității informatice şi traficului de persoane în rândul tinerilor, iniţiat de Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinţi, intitulat generic „PREVENTIN”.
Scopul proiectului îl reprezintă creșterea gradului de conștientizare (informare) a copiilor și tinerilor (elevi) din județul Mehedinți cu privire la riscurile comportamentelor deviante și delincvente asupra dezvoltării personale și vieții ulterioare ca tineri și adulți.
Cu ocazia întâlnirii, s-au purtat discuţii referitoare la problematica drogurilor, siguranța pe internet și traficul de ființe umane, fiind stabilită şi o agenda a acţiunilor ce se vor derula în acest an şcolar în unităţile de învăţământ.
Acțiunile vor continua și în viitor, având drept scop reducerea victimizării în cadrul acestei categorii sociale fragile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS