6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Campanie de prevenire antidrog şi de siguranţă a minorilor pe internet

Mehedinţi: Campanie de prevenire antidrog şi de siguranţă a minorilor pe internet

Polițiștii mehedințeni au desfășurat, ieri, o activitate de prevenire antidrog la Colegiul Naţional „Gheorghe Ţiţeica” din municipiu, în cadrul Programului național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor.

Acţiunile derulate în cadrul Programului național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor au continuat în ziua de 21 noiembrie a.c, la Colegiul Naţional „Gheorghe Ţiţeica” din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Cu ocazia întâlnirii cu elevii, polițiștii mehedințeni au desfășurat două activităţi care au avut drept scop principal prevenirea consumului de droguri şi siguranţa minorilor pe internet.
Elevii au fost informați pe următoarele teme: problematica consumului de alcool, tutun şi a drogurilor ilegale, dependenţa şi semne de consum, prevederile legislative în domeniul prevenirii şi combaterii traficului şi consumului de droguri, serviciile specializate de consiliere şi asistenţă, siguranţa pe reţelele de socializare, prevenirea pornografiei infantile, oferirea unor infomaţii teoretice din materialele de suport tematice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS