14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Cercetaţi pentru furt

Mehedinţi: Cercetaţi pentru furt

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 48 de ani, bănuit  de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.
În seara zilei de 5, cel în cauză, ar fi sustras dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, o pompă pentru spălarea autoturismelor în valoare de circa 2.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunul fiind restituit reprezentanților societății comerciale.

Polițiștii Formațiunii Ordine Publică din cadrul Poliției orașului Vînju Mare au oprit, azi noapte în trafic, pentru control, pe DN56A, în localitatea Bucura, o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Vlădaia, județul Mehedinți.
Procedând la controlul autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că, în interiorul acestuia se aflau 10 mașini de spălat pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență. Totodată, polițiștii au constatat faptul că în autovehicul, se mai afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, cele 10 mașini de spălat, au fost sustrase din semiremorca unui autotren care a fost implicat într-un eveniment rutier pe DN 56A, pe raza comunei Hinova, județul Mehedinți.
În cele două cauze a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS