Mehedinţi: Întâlnire a poliţiştilor cu administratorii şi preşedinţii asociaţilor de proprietariPolițiștii mehedințeni au organizat, la finele săptămânii trecute, o întâlnire, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din Drobeta Turnu Severin.

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii Serviciului Ordine Publică, și polițiștii Compartimentului de Proximitate din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au organizat o întâlnire cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din Drobeta Turnu Severin.

În cadrul întâlnirii a fost pusă în discuție campania de prevenire a furturilor din locuințe ”Hoții sunt creativi. Fii preventiv!”, precum și campania de prevenire a violenței domestice ”Aripi frânte”.

Totodată, au fost abordate subiecte legate de asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică, precum:

– Chiriași ce domiciliază fără forme legale;


– Grupuri de minori tip ”scara blocului”;

– Tulburarea ordinii publice – violență în familie, petreceri, certuri pe locuri de parcare, etc..

Participarea a fost numeroasă, polițiștii luând la cunoștință problemele cu care se confruntă comunitatea, fiind stabilite întâlniri zonale, punctuale pentru clarificarea aspectelor ce țin de asigurarea liniștii și ordinii publice.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 iulie 2018

Pieton accidentat mortal pe DN 67

O femeie, de 39 de ani, din comuna Malovăţ, şi-a pierdut viaţa ieri-noapte, într-un accident rutier produs pe DN 67, în afara localității Halânga, judeţul Mehedinţi. Un bărbat, de 44 de ani, din comuna Bâlvănești, în timp ce conducea un
18 iulie 2018

Cod Galben de vânt în Dolj şi Mehedinţi

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare de Cod Galben de vânt până astăzi la ora 20.00, în judeţele Dolj şi Mehedinţi. Se vor semnala local intensificări ale vântului, din sector vestic, ce vor atinge la rafală 55-65 km/h.
18 iulie 2018

(VIDEO) Mehedinți: Accident mortal la Halanga

Un grav accident rutier s-a petrecut azi noapte la Halânga. O femeie, de 39 de ani, a fost acroşată de un autoturism. Deşi, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, cu toate eforturile, victima a decedat. Potrivit IPJ Mehedinți,

Sumarul ediției de joi, 19 iulie 2018

Top