8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Autoturism furat, găsit abandonat după două zile

Mehedinţi: Autoturism furat, găsit abandonat după două zile

Un autoturism furat din Drobeta Turnu Severin a fost găsit găsit abandonat după două zile pe raza unei comune dintr-o comună din Mehedinţi.
Potrivit unui comunicat al IPJ Mehedinţi, la data de 21 octombrie, o persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că persoane neidentificate i-ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.
La data de 23 octombrie, autoturismul în cauză a fost identificat, abandonat, pe raza comunei Izvoru Bîrzii, ca urmare a activităților de investigare și cercetare desfășurate de către polițiști, conjugate cu difuzarea și mediatizarea evenimentului în spațiul online.
„Cu această ocazie, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți dorește să aducă mulțumiri pentru spiritul civic arătat de către urmăritorii paginii de Facebook Observ tot. Acest spirit civic trebuie arătat de toți cetățenii, pentru că numai în acest mod putem atinge un țel comun: acela de a fi toți în siguranță, și a dus, în mod complementar cu activitățile desfășurate de către polițiștii mehedințeni, la găsirea autovehiculului bănuit a fi sustras la data de 21 octombrie”, se arată în comunicatul JPJ Mehedinţi.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora dosarul să fie înaintat unității de parchet competente cu propunere temeinică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS