6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Întâlnire între jandarmi şi reprezentanții Gărzii Forestiere Mehedinți în vederea prevenirii si combaterii delictelor silvice

Mehedinţi: Întâlnire între jandarmi şi reprezentanții Gărzii Forestiere Mehedinți în vederea prevenirii si combaterii delictelor silvice


La sediul Jandarmeriei Mehedinți a avut loc, astăzi, o întâlnire între comună cu reprezentanții  Gărzii Forestiere Mehedinți, în vederea prevenirii si combaterii delictelor silvice.
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Mehedinți, în cadrul acestei întâlniri, au fost dezbătute aspecte procedurale prevăzute de legislația în domeniul silvic pentru a îmbunătăți activitatea jandarmilor pe timpul desfășurării misiunilor specifice.
De la începutul anului si până în prezent,  structurile de ordine publică ale Jandarmeriei Mehedinți au desfășurat 12 acțiuni punctuale(o acțiune în cooperare cu structurile abilitate si 11 acțiuni în mod independent). Acestea s-au concretizat în constatarea unui număr de 6 infracțiuni și aplicarea de sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 lei. Totodată, în urma faptelor constatate de jandarmi a fost ridicată cantitatea de 12 mc de material lemnos de esență carpen și stejar iar mai multe bunuri au fost indisponibilizate( tractor cu remorcă,  atelaj hipo,  drujbe).
Jandarmii continuă și în perioada următoare actiunile pe linia  prevenirii și combaterii furturilor de lemne, în zona de competență.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS