14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Accident produs ca urmare a consumului de alcool

Mehedinţi: Accident produs ca urmare a consumului de alcool

Poliţia oraş Baia de Aramă, a fost sesizată, aseară, prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Floreşti, cu privire la  faptul că în satul Cîmpu Mare, comuna Bala, judeţul Mehedinţi s-a produs un accident rutier cu victime.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraş Baia de Aramă, care în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 670, sat Cîmpu Mare, comuna Bala, s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire, moment în care a acroşat un atelaj agricol condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani din aceeași localitate.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului atelajului agricol, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc Baia de Aramă, pentru acordare de îngrijiri medicale, unde în urma testării acestuia cu aparatul etilotest de către polițiști a rezultat o concentrație alcoolică de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, procedând la testarea conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație alcoolică de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul orăşenesc Baia de Aramă pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză au fost întocmite dosare penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS