Mehedinţi: Accident produs de un biciclist băutPoliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, ieri după amiază, prin S.N.U.A.U. 112 de o persoană în vârstă de 47 de ani  din  municipiu,  cu privire la faptul că pe  strada Calea Dudașului, s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, iar urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți a condus o  bicicletă pe  strada Calea Dudașului, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a acroșat oglinda unui autoturism, care se afla staționat, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil accidentându-se grav.

Procedând la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului bicicletei a rezultat o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 septembrie 2018

Doljenii din C vor un weekend perfect

Începutul weekendului vine odată cu etapa a cincea la Liga a III-a, seria 3, rundă în care fiecare dintre cele trei reprezentante ale Doljului are câte ceva de demonstrat. Prima echipă a județului nostru care intră în dreptunghiul verde este
15 septembrie 2018

Fotbal / Înfrângere pentru trupa lui Ștefan Stoica

Lider în primele două runde, FCU Craiova s-a împiedicat data trecută de FC Pucioasa și a coborât pe trei. Trupa lui Ștefan Stoica încearcă să profite de terenul propriu și să revină pe primul loc în Liga a III-a, seria

Sumarul ediției de sâmbătă, 22 septembrie 2018

Top