Mehedinţi: Accident produs de un biciclist băutPoliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, ieri după amiază, prin S.N.U.A.U. 112 de o persoană în vârstă de 47 de ani  din  municipiu,  cu privire la faptul că pe  strada Calea Dudașului, s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, iar urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți a condus o  bicicletă pe  strada Calea Dudașului, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a acroșat oglinda unui autoturism, care se afla staționat, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil accidentându-se grav.

Procedând la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului bicicletei a rezultat o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 iunie 2018

Mehedinţi: Accident cu două victime, în Severin

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe strada Anghel Saligny din Drobeta Turnu Severin. În impact au fost implicate două autoturisme, iar două persoane au fost rănite uşor. În jurul orei 18.00, o persoană de sex feminin

Sumarul ediției de vineri, 22 iunie 2018

Top