12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Cercetat pentru părăsirea locului accidentului

Mehedinţi: Cercetat pentru părăsirea locului accidentului

Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată, ieri după amiază, de un participant la trafic cu privire faptul că, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Mihai Eminescu a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă omenească.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin care în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 40 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, în timp ce era angajată în traversarea bulevardului Tudor Vladimirescu, pe trecerea pentru pietoni, a fost acroșată de un conducător auto, care a părăsit locul faptei.
Din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului ce a fost transportat la Spitalul Județean Drobeta Turnu-Severin pentru acordare de îngrijiri medicale.
La scurt timp, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin, au identificat conducătorul auto, respectiv un tânăr în vârstă de 19 ani, din Drobeta Turnu-Severin, pe numele căruia poliţiştii au întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS