24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiCinci răniţi în urma coliziunii dintre două autoturisme pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin

Cinci răniţi în urma coliziunii dintre două autoturisme pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin

Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 49 de ani din aceeaşi localitate, cu privire la faptul că pe Centura Ocolitoare a municipiului s-a produs, azi noapte, un accident rutier soldat cu victime.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, care în urma verificărilor efectuate a constatat că un tânăr în vârstă de 19 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism din direcția Cicero-Calea Severinului, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşirie intrând în coliziune cu un alt autoturism ce circula regulamentar din sens opus şi care era condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani din Drobeta Turnu Severin.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, precum şi a altor trei persoane pasagere în cele două autoturisme. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS