12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Un septuagenar băut este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

Mehedinţi: Un septuagenar băut este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

Poliţiştii Secției nr. 4 Rurală Baia de Aramă au fost sesizaţi, ieri după amiază, de către Secția U.P.U. a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna Bala, județul Mehedinți a fost victima unui accident rutier.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată la nivelul Secției nr.4 Poliție Rurală Baia de Aramă, stabilind faptul că persoana în cauză, în vârstă de 70 de ani, se afla pe tiranții unui tractor, condus de un alt bărbat de aceeaşi vârstă şi din aceeaşi comună, iar din cauza drumului accidentat s-a dezechilibrat căzând pe partea carosabilă.
Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin, pentru acordare de îngrijiri medicale, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,43mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, conducătorul tractorului a părăsit locul accidentului fără încunviințarea organelor de poliție. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea  stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, respectiv părăsirea locului accidentului fără încunvințarea organelor de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS