8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 200 de poliţişti mobilizaţi pentru week-end-ul prelungit de Sf. Maria

Mehedinţi: 200 de poliţişti mobilizaţi pentru week-end-ul prelungit de Sf. Maria

Pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, Peste 200 de polițiști din Mehedinţi o să fie în stradă, în acest week-end prelungit, anunță IPJ Mehedinți.
În perioada 12 – 15 august, la nivelul IPJ Mehedinţi au fost luate toate măsurile specifice pentru prevenirea şi constatarea faptelor de încălcare a prevederilor legale în vigoare, atât din punct de vedere infracţional, cât şi contravenţional.
Astfel, în această perioadă, zilnic, se vor afla la datorie peste 200 de poliţişti de la ordine publică, de la rutieră, de la transporturi, precum și de la structurile de intervenţie rapidă, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi de la combaterea criminalităţii organizate.
Cei peste 200 de poliţişti vor acţiona cu un număr de aproximativ 30 de autospeciale pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.
Vor fi organizate, zilnic, în această perioadă, 30 de patrule de siguranţă publică.
O atenţie deosebită a fost acordată din acest punct de vedere municipiului Orşova şi zonei de Clisură a Dunării, unde se va înregistra un aflux mare de cetăţeni şi de comercianţi pentru manifestările prilejuite de sărbătoarea zilelor municipiului şi de zona turistică.
În aceste zile, peste 200 de poliţişti vor fi prezenți și vor acționa pentru siguranța cetățeanului la manifestările religioase, evenimentele cultural-artistice, inclusiv în aer liber  care vor avea loc pe raza municipiului Orșova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS