11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiDoljeni cercetați pentru conducere fără permis

Doljeni cercetați pentru conducere fără permis

Lucrători din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni l-au depistat, aseară, pe I.M, de 17 de ani, din comuna Leu, județul Dolj în timp ce conducea, pe strada Tîrgului din aceeași  comună, un vehicul, capacitate cilindrică de 153 cmc, care nu era înmatriculat în circulație și fără a poseda permis de conducere.
În același timp a mai fost depistat și M. Toma, de 26 ani, din comuna Leu, Dolj, în timp ce conducea un vehicul, capacitate cilindrica de 124 cmc, care nu era înmatriculat în circulație și fără a poseda permis de conducere auto. Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permmis și conducere unui vehicul neînmatriculat.

În aceeași zi, o patrulă de siguranță publică formată din cadrul Secției 6 Poliție Craiova și jandarmi din cadrul G.J.MB. Craiova, în timp ce executa  serviciul de patrulare pe strada Rîului, au efectuat semnal regulamentar de oprirea unui motoscuter neînmatriculat, condus de către G. Lucică, de 46 ani, din Craiova.
În urma verificărilor s-a stabilit  că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui motoscuter neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS