11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Jandarmii asigură ordinea publică la manifestările dedicate Sf.Petru și Pavel

Mehedinţi: Jandarmii asigură ordinea publică la manifestările dedicate Sf.Petru și Pavel

Serbările câmpeneşti ocazionate de sărbătorirea Sfinţilor Petru şi Pavel vor fi în atenţia jandarmilor mehedințeni  care vor acționa atât independent cât și în sistem integrat,  în zona de competență. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine si siguranță publică în următoarele localităţi: Malăvăț(sat Lazu),Șimian (sat Poroina), Pătulele (sat Viașu). De  asemenea, jandarmii vor acționa în sprijinul politiștilor pentru buna desfășurare a manifestărilor organizate în următoarele localități: Ergheviţa, Cireșu, Negrușa, Baia de Aramă, Titerlești, Rudina, Costești, Balta, Gornovița,  Dumbrava.
Jandarmii vor fi alături de cetăţeni şi vor lua toate măsurile necesare pentru evitarea oricăror  incidente şi pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță  publică. Cetăţenii care participă la aceste manifestări trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine şi să apeleze în cel mai scurt timp la jandarmi atunci când consideră necesară intervenţia acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS