Mehedinţi: Trei răniţi într-un accident produs din cauza nerespectării culorii semaforuluiPoliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, marţi, 13 iunie, în jurul orei 14:38, de către un participant la trafic, cu privire la faptul că pe bulevardul Nicolae Iorga, la intersecţia cu bulevardul Mihai Viteazul s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Municipal al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, care în urma verificărilor efectuate a constatat că un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Șișești, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Iorga, din direcția Șimian către strada Topolniței, la intersecţia cu bulevardul Mihai Viteazul a intrat în coliziune coliziune cu un alt autoturism, condus de o persoană de sex feminin în vârstă de 50 de ani, din comuna Corlățel, județul Mehedinți, care nu a respectat semnificația semaforului electric, pătrunzând în intersecție pe culoarea roșie.


În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, precum şi rănirea altor două persoane aflate în primul autoturism în calitate de pasagere. În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

23 aprilie 2018

Mehedinţi: Accident soldat cu 6 victime la Ghelmegioaia

Un accident de circulaţie în care au fost rănite şase persoane a avut loc, luni dimineaţă, la ora 3.00, în comuna mehedinţeană Ghelmegioaia. Un autoturism a intrat în coliziune cu un camion, pe DN 6. Au fost răniţi patru bărbaţi

Sumarul ediției de marţi, 24 aprilie 2018

Top