Mehedinţi: A furat 14.000 de lei dintr-o maşină accidentată şi a fugit din ţară

Polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Cujmir, judeţul Mehedinţi, efectuează cercetări față de un tânăr de 21 de ani care, ar fi sustras mai multe bunuri şi bani dintr-un autoturism.

În urma activităţilor efectuate luni, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Cujmir, au identificat un tânăr de 21 de ani din comuna Dîrvari, judeţul Mehedinţi, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. În fapt, pe 3 mai, în intervalul orar 11:00 – 17:00, persoana în cauză ar fi spart geamul unui autoturism ce fusese implicat într-un accident rutier pe pe DN 56 A, pe raza comunei Vânători, din interiorul căruia ar fi sustras mai multe bunuri şi bani în valoare totală de aproximativ 14.000 lei. Totodată, din verificări a reieşit faptul că acesta, imediat după comiterea faptei, a părăsit ţara. Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Comenteaza acum

Alte stiri

23 mai 2017

Gorj: Femeie acuzată că a furat dintr-un supermarket

O femeie, de 47 de ani, din Târgu Jiu, a fost prinsă astăzi la furat într-un supermarket din municipiu. „A fost surprinsă de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat cu mai multe bunuri ce ar

Sumarul ediției de miercuri, 24 mai 2017

Top