Mehedinţi: Amenzi de peste 250.000 de lei, în doar trei zile

politia blurat


Polițiștii mehedinţeni au continuat acţiunile preventiv-reactive, în sistem integrat, cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, în perioada 12-14 mai, au fost desfășurate un număr de 118 acțiuni pe linie de ordine publică, investigarea criminalității economice, arme, explozivi şi substanţe periculoase, rutieră, investigaţii criminale şi transporturi, în cadrul cărora au fost verificate peste 700 de persoane, constatate 32 infracțiuni și aplicate 743 de sancțiuni, în valoare de peste 250.000 lei, precum și bunuri indisponibilizate în valoare de 4495 lei.

De asemenea, din totalul numărului de acţiuni desfăşurate 37 au fost pe linie de circulație rutieră, în cadrul cărora au fost aplicate 435 de sancțiuni, în valoare de peste 120.000 lei, reținute 25 de permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.


Sancțiunile au fost aplicate în principal pentru nerespectarea regimului legal de viteză, neacordarea de prioritate atât la trecerile de pietoni cât și autovehiculelor care aveau acest drept, depășiri neregulamentare, traversare neregulamentară pietoni.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 octombrie 2017

Polițiștii craioveni, verificări la semafor

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat sâmbătă, pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, o acţiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere generate de nerespectarea semnificației culorilor ...

Sumarul ediției de duminică, 22 octombrie 2017

Top