Mehedinţi: Prins de poliţie după ce a dat spargerea într-o locuinţă şi o biserică din ButoieştiPolițiștii efectuează cercetări față de un tânăr care a pătruns prin efracţie într-o locuinţă şi într-un lăcaş de cult de unde a sustras mai multe bunuri.

Miercuri, agenţii Postului de Poliţie Butoieşti, judeţul Mehedinţi, au identificat un tânăr de 19 ani care, în noaptea de 24 spre 25 aprilie, a pătruns prin efracție într-o locuință din satul Butoiești, de unde a sustras un sistem audio și un lanț din aur în valoare de 1.500 lei.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii aprilie, într-o altă noapte nopţii, tânărul a pătruns prin efracție într-o biserică din satul Butoiești de unde a sustras diverse obiecte de cult.


Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și profanarea lăcașurilor sau a obiectelor de cult. Băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Comenteaza acum

Alte stiri

12 septembrie 2017

Doljean cercetat pentru furt din societate comercială

Polițiștii craioveni au fost sesizați telefonic, ieri după amiază, de către dispeceratul unei firme de pază despre faptul că a fost depistat un bărbat care a sustras mai multe bunuri. Polițiștii Secției 3 ajunși la fața locului l-au identificat ...
11 septembrie 2017

Dolj: Minori cercetați pentru furt din locuință

Polițiștii din Desa au fost sesizați, ieri, de către R. Minea, de 62 de ani, din comuna Desa, județul Dolj, cu privire la faptul că, în perioada 08-09.09.2017, persoane neconoscute i-au sustras din locuința suma de 1645 de euro. Polițiștii ...

Sumarul ediției de duminică, 24 septembrie 2017

Top