11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prins de poliţie după ce a dat spargerea într-o locuinţă şi o biserică din Butoieşti

Mehedinţi: Prins de poliţie după ce a dat spargerea într-o locuinţă şi o biserică din Butoieşti

Polițiștii efectuează cercetări față de un tânăr care a pătruns prin efracţie într-o locuinţă şi într-un lăcaş de cult de unde a sustras mai multe bunuri.
Miercuri, agenţii Postului de Poliţie Butoieşti, judeţul Mehedinţi, au identificat un tânăr de 19 ani care, în noaptea de 24 spre 25 aprilie, a pătruns prin efracție într-o locuință din satul Butoiești, de unde a sustras un sistem audio și un lanț din aur în valoare de 1.500 lei.
Din verificările efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii aprilie, într-o altă noapte nopţii, tânărul a pătruns prin efracție într-o biserică din satul Butoiești de unde a sustras diverse obiecte de cult.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și profanarea lăcașurilor sau a obiectelor de cult. Băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS