Mehedinţi: Amenzi de peste 90.000 de lei date în perioada PaşteluiPentru siguranţa cetăţenilor, în zilele de Paște, poliţiştii mehedinţeni au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier. În urma activităților desfășurate, au fost sesizate peste 20 de infracțiuni și au fost aplicate peste 330 de sancţiuni contravenţionale.

În perioada 14 – 17 aprilie, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, polițiștii au desfășurat 13 acțiuni și controale, intervenind la 51 de evenimente. În urma acţiunilor desfăşurate, au fost sesizate 23 de infracţiuni, dintre care 12 contra persoanei, 5 contra patrimoniului şi 6 pentru alte genuri de infracţiuni.


Polițiștii au intervenit și au aplicat 336 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 96 pentru sancționarea faptelor de încalcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, și 3 la alte acte normative. De asemenea, în urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți, au fost aplicate 237 de sancțiuni la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice (1 pentru consum de alcool și 79 pentru viteză). Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 90.510 lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute 11 permise de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 martie 2018

Reţinut pentru multiple infracţiuni rutiere

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au reţinut un bărbat, de 31 de ani, ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul rutier. Maşina cu care se deplasa acesta a fost oprită pentru control, ...

Sumarul ediției de duminică, 25 martie 2018

Top