14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Trei tineri din Severin, prinşi de jandarmi cu pastile de ecstasy şi un cuţit

Mehedinţi: Trei tineri din Severin, prinşi de jandarmi cu pastile de ecstasy şi un cuţit

Jandarmii care acționau zilele trecute în cadrul dispozitivului de menținerea ordinii publice pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin au surprins trei tineri, ce păreau suspecți de comiterea unor ilegalităţi. La vederea jandarmilor, tinerii au încercat să ascundă nişte pliculețele de plastic pe care le aveau, fiecare, asupra lor. În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba de trei severineni cu vârste între 19 și 25 ani, ce încercau să comercializeze pliculețele ce conțineau comprimate ecstasy, cu sume cuprinse între 100 și 150 euro. Asupra tânărului de 19 ani, jandarmii au mai găsit un cuțit cu lama rabatabilă, cu lungimea totală de 22 cm.
Jandarmii au predat persoanele în cauză și bunurile gasite asupra lor, lucrătorilor din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor. Pe numele celor trei tineri, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,cumpărare sau deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept” și după caz, ,,portul fără drept de obiecte periculoase”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS